Progresszív szemüveglencsék
2016-12-16
Dioptriás napszemüveg
2016-12-16

Munkaszemüveg

Kifejezetten ajánlott monitor előtti munkavégzéshez, (Blue Control réteggel)ügyfélfogadóban.

Továbbá ajánljuk barkácsoláshoz, tervező munkához, fodrászoknak, kozmetikusoknak, és minden olyan munkához, ahol 40 és 200cm között gyakran fókuszálunk egy-egy munkánkkal összefüggő távolságra. 

Kérem tekintse meg a HOYA /az Iris Optika által is forgalmazott/ munkaszemüveg választékát

A Hoya Indoor szemüveglencséi az ergonómikus munkakörnyezet kialakítását célzó egyre szigorúbb szabályok és előírások figyelembevételével készülnek. Megdöbbentő, de az irodai, illetve más beltéri munkát végző alkalmazottak 70%-a szenved nyakfájástól munkája miatt. Míg a székek és íróasztalok megfelelő elrendezése, beállítása, valamint a helyes testtartás egyaránt fontosak, ezek a lépések nem elégségesek a megfelelő szemüvegviselet nélkül. A nem megfelelő szemüveg viselése felesleges fejmozgást, illetve túl erőteljes fejbillentéseket eredményez munka közben.
A Hoya Indoor szemüveglencséi kézenfekvő megoldást kínálnak ezekre a problémákra. Míg a hagyományos olvasószemüveg-lencsék elégtelen szélesség- és mélységészlelést tesznek lehetővé, a Hoya Indoor lencséi sokkal nagyobb mértékben biztosítják ezeket.

Lecture B

Kényelmesebb olvasás és íróasztali munkavégzés

A munkaszemüveg lencse hozzáadott értékkel.

Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles.
A Lecture B munkaszemüveg lencse ideális megoldást jelent többek között azoknak, akik számítógépes munkát végeznek, hiszen a kiterjesztett látómezőnek köszönhetően a számítógépes munka is természetes fejtartás mellett végezhető.

Addpower 60

Korlátok nélküli intenzív olvasáshoz

Az egyfókuszú

szemüveglencsékhez hasonlóan az Addpower 60 közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az Addpower 60 szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük.

Az Addpower szemüveg lencse ideális beltéri használatra.Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Az Addpower megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli,  nyugodt olvasás.

Hoyalux Tact

Tökéletes megoldás beltéri munkavégzéshez

Beltéri munkaszemüveg. Tökéletes megoldást kínál az irodai munkavégzéshez és olvasáshoz. A széles torzításmentes látómezőnek köszönhetően a munkatávolságon megnövelt látásélményt nyújt a viselőnek, így például számítógépes munka közben kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.
A Hoyalux Tact két egyedi kialakításban kaphat: Hoyalux Tact 200 és Hoyalux Tact 400.

Hoyalux Tact 400

Ideális progresszív megoldást nyújt azon szakemberek számára, akiknek sokat kell közelről távolra váltaniuk a tekintetüket munkakörnyezetükben (kb. 400 cm távolságig). Ide taroznak például a séfek, építészmérnökök, illetve azok az emberek, akiknek gyakran kell prezentációt tartaniuk számítógépük segítségével. Azok a presbyópok, akik korlátozva érzik magukat munkakörnyezetükben, amikor hagyományos szemüveglencsét hordanak, szintén élvezhetik a Tact 400 előnyeit, mely maximális szabadságot nyújt a közelre és középtávolságra történő fókuszáláskor.

Hoyalux Tact 200

A Tact 200 szemüveglencse extra széles vizuális észlelést tesz lehetővé munkakörnyezetünkben közeli és középtávolságban (kb. 200 cm-ig), mely tulajdonságának köszönhetően az ideális progresszív lencse számítógép használathoz. Emellett azok a szakemberek, akik korlátok nélküli, tiszta látómezőre vágynak munkájuk végzése során – többek között fizikoterápiások, fogorvosok éshangmérnökök – szintén hasznot húzhatnak a Tact 200 előnyeiből.

Kényelmes olvasáshoz

Barkácsoláshoz

Autószereléshez

Tervezéshez

  • Monitor előtti munkavégzéshez, és minden olyan tevékenységhez, ahol már nem segít az egyfókuszú olvasáshoz használt szemüveglencse.

Amennyiben az Ön  munkatávolsága 30-tól 200cm-ig terjed, abban az esetben ideális megoldás a

 HOYA Lecture B, és Addpover szemüveglencse.

Optikusaink segítenek Önnek a legoptimálisabb munkaszemüveg kiválasztásában