Dioptriás napszemüveg
2016-12-16
Polarizált fényre sötétedő szemüveglencsék
2016-12-16

Fényre sötétedő szemüveglencsék

A HOYA fényresötétedő szemüveglencsék a szem védelmével és ápolásával, valamint a tágabb értelemben vett kényelemmel és a minőségi élettel kapcsolatos válaszként váltak ismertté világszerte. Optimalizálják a látás minőségét az egész nap folyamán, mindenféle fényviszonyok között, így járulván hozzá szemünk egészségének hosszútávú megőrzéséhez.

A fényresötétedő szemüveglencsék beltéri fényviszonyok között ugyanolyan átlátszóak, mint a hagyományos, színezés nélküli szemüveglencsék. Beltérbe lépéskor gyorsan kivilágosodnak, kültérre való kilépéskor gyorsan aktiválódnak, és a korábbi generációs fényresötétedő lencsékhez képest sötétebb színárnyalatot vesznek fel.
Válassza a HOYA Sensity fényresötétedő lencséket és élje át nap, mint nap, minden időben az általuk nyújtott tökéletes látásélményt!

A Sensity szemüveglencsék csökkentik a kellemetlen fényvisszaverődéseket, ezáltal javítják a kontrasztos látást, valamint mérséklik a szem elfáradását és megerőltetését. A Sensity szemüveglencsék viselésével Ön is észre fogja venni, hogy szeme kevésbé fárad el a nap folyamán.

Megnövelt látásélmény
A tükröződésmentesítő réteggel kombinált, legújabb technológiával készülő fényresötétedő szemüveglencsék esetében még gyorsabb kivilágosodás, és még magasabb – 95%-os – beltéri átlátszóság érhető el, mely utóbbi még a hagyományos, színezés nélküli lencsék 92%-os fényáteresztő képességénél is magasabb!
Válassza Sensity  lencséjéhez a Hoya 3x karcállóbb Super Hi-Vision rétegét a legtökéletesebb fényresötétedő teljesítmény eléréséhez! E szuper karcálló, szuper könnyen tisztítható és szuper tükröződésmentes felületkezelés a lehető legmagasabb szintű komfortot és megbízhatóságot nyújtja a szemüvegviselők számára.

A Sensity  lencsék által nyújtott előnyök:

* Ugyanolyan átlátszóak beltéren, mint a hagyományos, színezés nélküli lencsék
* Segítenek a kültéri fényvisszaverődés csökkentésében
* Nagyon gyorsan kivilágosodnak
* 100%-ban kiszűrik a káros UVA és UVB sugarakat, UV400 tartományban  100% védelmet biztosítanak
* Növelik a mindennapi látás minőségét, segítenek megőrizni a szem egészségét hosszútávon